• Slovenian
  • BA
  • English
O nas

Lastnik portala je Združenje ponudnikov turističnih objektov na Jahorini, Magistralni put b.b., 71420 Pale, Republika Srbska, ekskluzivno pa z njim upravlja slovenska agencija POT iz Nove Gorice. Portal je aktiven že od leta 2001, vsako leto pa se preko portala rezervira od 5000 do 6000 nočitev. Da bi imeli smučarji dobro informacijo o stanju na smučišču smo leta 2002 postavili spletno kamero. Sponzor spletne kamere je Branislav Lopatić, lastnik Hotela SAN na Jahorini. Administratorja portala sta Matic in Sašo, na vaša morebitna vprašanja pa vam odgovarja in svetuje Matjaž, ki ima dolgoletne izkušnje z olimpijsko lepotico, namestitvah na planini in nasploh s celotnim turističnim utripom Jahorine.  S sodobno tehniko smo poslikali tudi notranjost prostorov, saj se po objektu lahko navidezno sprehodite še pred rezervacijo.

Namestitve, ki so v ponudbi na portalu so skrbno izbrane. Za vas, ki se na Jahorino odpravljate prvič, bi vam radi povedali, da je na Jahorini najprestižnejša lokacija Rajska dolina. To je dolina, ki jo vidite tudi na sliki spletne kamere. Ker je dolina zaščitena in novogradnje niso dovoljene, je na voljo le nekaj vil in vikendov, ki so na voljo za najem. Go2Jahorina te objekte prodaja ekskluzivno – kar pomeni, da jih ne ponuja nobena druga turistična agencija.

Surprised

In zakaj imajo objekti na obrobju Rajske doline še eno dodano vrednost ? Zato, ker imajo vsi objekti zagotovljena parkirna mesta in ker je dovozna cesta do objektov urejena v vseh vremenskih razmerah.

Wink

Kot smo že omenili, lahko rezervirate namestitev na planini s pomočjo avtomatskega rezervacijskega sistema. Če izberete možnost takojšnjega plačila preko Paypal-a s paypal-om ali s kreditno kartico, je postopek rezervacija končan takoj. Potrdilo o plačilu pologa dobite na mail v nekaj trenutkih. Če pa se odločite za plačilo na bančni račun, postopek do potrditve rezervacije gre v dveh korakih in sicer: takoj  po potrditvi rezervacije prejmete v svoj poštni nabiralnik predračun. Da bi bila rezervacija veljavna, od vas pričakujemo, da nam v 3 dneh pošljete sporočilo, da je polog plačan. V tem času vas bo rezerviran termin čakal – na koledarju bo označen z kot začasna rezervacija. Ko bo akontacija plačana, prejmete v svoj poštni nabiralnik Potrdilo o plačilu pologa. Napotnico (voucher) pa boste prejeli 14 dni pred odhodom. Na napotnici boste prejeli vse potrebne informacije in kontaktne podatke, s katerimi boste prevzeli namestitev. V času bivanja na Jahorini vam bo prijazen lastnik vedno na voljo za pomoč ali nasvet, ustregel pa bo vsem vašim željam, če bo to le mogoče. Radi bi vas opozorili, da so možne le tedenske rezervacije. Menjava gostov je vsako soboto.

Za vse informacije lahko pokličete na:

Slovenija:
go2jahorina / POT, Kromberška 32, Nova Gorica
GSM: +387 66 222 352

BiH:
OTUSSPORT, J.Cvijića1, Pale
GSM: +387 66 222 352

 

 

 
Wink  rezerviraj online ali piši na info@go2jahorina.com  Wink                            

Poišči namestitev

Prihod  dateinput Odhod  dateinput

Vpis






Pozabil geslo?
Registracija Registriraj se